fityourbody.blogg.se

Hoppas du blir inspirerad!

studie is the best thing you can do right now

Kategori: Allmänt

Eller hur!? fast nej tack det är bra. 
ingen träning idag heller villket suger! Men imorn är det jullov för min del och då jävlar. Efter skolan imorn ska jag med familjen för att handla lite julklappar till alla, mysigt! hoppas ni har haft en toppen dag idag, puss. 
varje gång jag gymmar så känner jag såhär!

Min mat.

Kategori:

Blev köttfärs med grönsaker, och såklart min favvo sås barbeque vid sidanom.

Förlåt för dåligt upptadering.

Kategori: Allmänt

Jätte ledsen för det faktiskt. Men har inte tänkt på bloggen så mycket nu när det är sista veckan på skolan innan lovet. Har så jävla mycket att göra! Men det gäller bara att plugga idag och imorn sen blir det perfekt till lovet. Har dock heller inte tränat något denna vecka pga tiden jag inte haft, inte bra inte bra! Skärpning. Mår faktiskt jättedåligt av det. Så när lovet börjar ja då jävlar!! 
Idag vart det wok i skolan med lite pann pizza. Fyllde halva tallriken med sallad och resten med wok utan kolhydrater, och en pyttebit pizza hihi. Aja nu måste jag plugga så ni får ha det en underbar kväll så hörs vi så snabbt som möjligt. 
Har ni btw hört det som hänt i göteborg, fy asso vilka människor. 

2 timmars gympass+ zumba

Kategori:

Morgonens inspo.

Kategori:

Frukost

Kategori:

Godmorgon på er! Har precis ätit klart och sitter just nu framför datan för att hjälpa mamma med en sak. Sedan blir det stor städning och vidare till gymmet om jag hinner dåra, eftersom att jag ska till kyrkan klockan 3. Men efter det så blir det zumba och kanske gym efter passet.

Godnatt <3

Kategori:

Inspo. Drömmar

Kategori:

Jobb.

Kategori: Allmänt

Jobbat hela dagen så känner mig utmattad och trött!så det blir inget gym idag. Imorgon har jag inget planerat förrutom att kanske gymma på morgonen och sen dra till kyrkan där ungdomar kommer samlas, kulkul. Vid 6 tiden kommer jag dra ner till gymmet igen för att köra lite ZUMMBAA!! ses imorgon  

Mat efter gym

Kategori:

Mot gymmet!

Kategori:

Drar iväg till gymmet snart, har flowing pass klockan 6 så det kommer bli fett! Men tänkte dra dit tidigare för att värma upp lite på crosstrainern. Sen när jag kommer hem ska jag laga oxfile med grönsaker, hur bra? Lägger upp fleg bilder senare när jag kommer tillbaka.

Skolmat

Kategori:

Gym

Kategori:

Blev ingen plugg. Jobbade och sedan drog jag till gymmet, skönt skönt! Böev 15 min på löpbandet och 10 min på crosstrainer därefter körde jag mage. eftersom att jag har prov imorgon så kommer jag dö måste dricka en kopp kaffe och sedan mot plugget. Hur har ni haft det idag? Kram

Inte god

Kategori:

Skolan

Kategori:

Sitter just nu i skolan och kollar
På film. Idag på morgonen åt
Jag en apelsin och nu under lunchen så åt jag kyckligkebab med sallad och en liten macka (mörkbröd) med ost i. Vattnet var också med, känner mig propomätt. Efter skolan blir det plugg sedan jobb i ca 2 h och om jag hinner då är det gymmet som gäller annars blir det plugg hela kvällen. Hur bra? Inte bra.

inspo.

Kategori: Allmänt

Åt nyss en knäckemacka med leverpastej och lite vanlij youghurt med musli vid sidanom. 
 

Plugg

Kategori:

Blev precis klar med jobbet 2h tog det. Så har ganska ont i ryggen aja whatevah! Blir inget andra träningspass idag måste plugga istället har prov imorgon vilken jag dock inte längtar till. Imorgon blir det skola sen gym gym gym!! Gud vad jag saknat gymmet redan. Nu ska jag iallafall börja plugga så ni får har grymt!

Efter gym= frukost

Kategori:

Mat dags

Time to get fit!

Kategori:

Tjaråå hur är det med er idag? Just nu är jag i gymmet och ska börja kötta lite! Hur bra?

Varför jag gör detta.

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara latat mig hemma eftersom att jag vart sjuk sen söndags, hur bra? icke bra. Iallafall därför har jag dock inte kunnat dra mig till gymmet och därmed slarvat lite med maten. Deppig tjej? åh ja! Hoppas på att jag mår bättre imorgon så att jag kan gymma och ta igen dem här tre dagarna då jag bara latat. Imorgon ska jag även åka till posten då min nyårsklänning har kommit!! 
 
Jag ska nu iallafall berätta varför jag tränar så som jag gör, så här är det: 
I vintras började jag få kommentarer om att jag gått upp i vikt då jag själv la märke till det men inte brydde mig. Jag mådde dåligt av det och åt mer för att dränka tankarna i maten. Jag har aldrig varit överviktig, har alltid vart den smala personen i "gruppen". Så i vintras ökade jag med hela 9 kg!! Hur sjukt? RIKTIGT SJUKT!! Mådde hemskt över att se andras perfekta kroppar. Jag bestämde mig för att hålla koll på maten och äta mindre men jag klarade inte av det och det slutade med att jag åt allt jag såg två dagar efter. 
Så när sommaren väl kom och man skulle visa sig i bikini, det var rena helvettet må jag säga! Det var då en fet tankeställare kom och jag bestämde mig för att börja gymma och äta bra! 
 
Månaden skolan började köpte jag ett gymkort och började gymma flitigt. Mina första månader var helt sinnessjuka då jag inte såg något reslutat och tappade nästan motivationen. Helt plötsligt började jag få kommentarer om att jag gått ner i vikt och borde kämpa mer för att jag klarar detta! och det var detta som fick mig att fortsätta med det jag håller på med nu, jo träna och äta nyttigt. Visst får man gynna sig någon dag i veckan men inte varje dag. Jag börjar se resultat nu och börjar till och med se några pack i magen!! Hur bra? 
 
Mitt mål är att få den kropp jag alltid velat ha och det kommer jag få om jag fortsätter med det jag gör nu! 
Gud vad mycket babbel det blev, hoppas ni har haft en grym dag! 
 
 


 

Första inlägg

Kategori: Allmänt

Hejsan! detta är nu mitt första blogginlägg i denna blogg. Spännande! Jag är en 18 årig tjej som bor i stockholm och studerar i ekonomi programmet. I denna blogg kommer ni kunna följa min vardag, träning, kost mm. och även mode som jag älskar! Kläder är nog det bästa jag vet. 
Jag hoppas på att ni blir inspirarade och fortsätter med att läsa bloggen. Kommentarer är ju alltid roligt att få.
Hare bra. 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.