fityourbody.blogg.se

Hoppas du blir inspirerad!

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Satt barnvakt åt lillebror som är 5 år. Men det hindrade inte mig för att gå ut och springa. Han fick cykla medan jag sprang och PW med han. 3,5 km check.

Sista standard röran.

Kategori: Allmänt

Vikten

Kategori: Allmänt

Vägde mig precis efter maten och det stod 60 kg. Målvikt 55 kg.

Dagens

Kategori: Allmänt

Detta till lunch sedan även en liten bit lasange och nu åt jag naturell youghyrt 3% då jag inte hade kvarg.

Jobbet

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet just nu, började 5.45 och slutar 15.00 så har några timmar kvar. Det jag åt idag på jobbet var en kyckling och pestosallad. När jag kommer hem måste jag handla sen ska jag ut och springa.

ingen bra dag.

Kategori: Allmänt

både med maten eller träningen. Mår dåligt hejdå.

Jul. 18, 2013

Kategori: Allmänt

Ingen träning

Kategori: Allmänt

Blev inga intervaller på morgonen, orkade inte vakna. Så hoppas på det efter att jag kommit hem. Annars blir det en annan dag.

Grönan

Kategori: Allmänt

Imorgon blir det gröna Lund med vänner. Har inte vart där på flera år så är ganska taggad faktiskt. Vi kommer åker runt 11 tiden, men innan det så är det intervaller som står på schemat imorgon. Wiho!! Syns imorgon. Medans får ni lite inspo av en av mina favoriter. Så jävla snygg kropp, drömmer!!

Jul. 17, 2013

Kategori: Allmänt

Maaat!!

Kategori: Allmänt

Asso fyfan vad hungrig jag blev!! Blev 5 kalkon skivor, gurka, tomat, gräslök och en matsked minikeso. Sedan efter det blev det en matsked kvarg med hallon och en liten melon bit sen en sked granola müsli.

Blå lagun

Kategori: Allmänt

Det tog evigheter att hitta, men de va skit snyggt. Ätit kvarg inte hunnit med annat. Så fort jag kommer hem fixar jag kyckling sallad.

Jul. 17, 2013

Kategori: Allmänt

Blev 20 min på crossen, 6 min cykla sedan några magövningar. Hann inte så mycket mer, så nu är jag påväg hem då en kompis till mig kommer plocka upp mig för att dra mot Ekerö och bada.

Hit the gym

Kategori: Allmänt

Blev precis klar efter 45 min promenad, riktigt skönt. Idag är de 60 min cardio som står på schemat så ska dra till gymmet alldeles strax sen blir de frukost. Kvargröra

Morgonpromenaden..

Kategori: Allmänt

Fan för i helvete!!!

Kategori: Allmänt

Syndade tyvärr min sista måltid, drog
Med tjejerna till stan för att sitta på någon uteservering. Planen ca att jag bara skulle dricka vatten eller köpa någon sallad medan de satt o njöt men icke sa nicke. Vi satt inne på fridays och jag vart så hungrig tills vi fick vänta i 1 timmas vänte tid för bord sedan en halv timma till för maten skulle komma. Snacka om att jag upplevde svältasigsjälvdöden. Så ville ba äta. Bestämde då att detta får vara min ätar dag. Så får hålla mig till nästa vecka få jag får äta söt saker, tråkigt får se om jag klarar mig. Imorgon väntar träning sen bada med vänner. Puss

Dagens lunch

Kategori: Allmänt

Kycklingfilé med tomat, gurka och sallad . Har möte med jobbet kl 13 så träning får bli efter det. Puss

Jul. 16, 2013

Kategori: Allmänt

50 min morgonpromenad

Kategori: Allmänt

Åt kvarg med hallon till frukost, om någon timma ska jag till gymmet. Idag blir det armar och axlar. Börjar deff nu också då jag fått mitt mat och träningsschema :)

Middag

Kategori: Allmänt

Orkade Inte görs något speciellt till
Middag så de fick bli detta, mums älskar verkligen kvarg. Längtar till träningen imorgon!!

Dagens lunch

Kategori: Allmänt

Börjar om igen.

Kategori: Allmänt

Hej på er, längesen det var.
Men nu har jag verkligen bestämt mig vad jag ska göra samt vad jag vill göra. Min motivation till träning och bloggandet samtidigt försvann ett tag, därför har ni inte sett så många inlägg den senaste tiden.

Vill börja deffa, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Väntar på ett deff schema jag kommer att få från en bekant till mig så sedan får jag väl bestämma om jag vill deffa eller inte. Bloggen kommer jag att använda mer som en dagbok då jag berättar vad jag gör, äter, tränar under en dag. Tänkte att det blir mycket lättare för mig att se vad det är jag har ätit och tränat, håller koll på allt liksom.

Tänkte berätta om mig själv lite så att de som klickar in på bloggen vet min "historia". Förra året var det värsta året för mig, gick upp i vikt och ignonerade det, tänkte att det inte var så farligt. Alla började lägga märke till det också. Jag har alltid vart en tjej som tillhör den smala gruppen av tjejer men just förra året gick jag upp ca 7 kg på bara någon månad. Jag älskad mat dock fel mat. Innan allt hände vägde jag mellan 55 kg och det slutade med 64- 65 kg. Vart deprimerad, hade ångest och skämdes över min kropp, vågade knappt visa mig i bikini, samt hatade att ta på mig kläder då allt började sitta fel och fult.
Så jag bestämde mig för att testa det här med träning och mat. köpte gymkort och började träna, men inget gick rätt. Maten var fortfarande fel, inget förändrades och jag orkade inte träna då. Det fanns helt enkelt ingen motivation. Efter ett tag då jag fick nog började allt igen, ville träna äta rätt ville förändras. Tränade någon gång i veckan och tänkte på vad jag åt dock så fuskade jag ganska mycket därför såg jag heller inga snabba resultat, men jag såg resultaten komma sakta men säkert. Efter ca 5 månader med inte så hård träning gick jag ner till 63 kg. Sedan blev träningen något jag började älska, då ville jag ta tag i det ännu mer samt med maten. Så på ca 1 månad gick jag ytterligare ner till 60-61 kg, jag såg resultat och jag älskade det. Idag väger jag 59 kg med mycket träning och bra mat. Jag älskar det jag gör men är fortfarande inte nöjd, vill nå mitt mål. Dock väger också muskler mer än fett. Men genom att börja deffa nu så som jag planerat som kommer att pågå i ca 8 veckor kommer jag att gå ner till 53 kg. och sedan vill jag börja bygga upp det. Om inte det blir som planerat kommer jag att äta bra och nyttigt men med mindre mängder mat samt träna träna träna!! och nå mitt mål genom det. Mitt mål är att nå 55kg men 53 skulle vara perfekt.
Hela förra veckan åt jag skit mat, samt tränade inget. Så igår bestämde jag mig att på måndag börjar jag igen.

Vaknade idag och tänkte på att jag ville ut och springa sedan dra vidare till gymmet. Men så fort jag vaknade var jag tvungen att dra med mamma för att storhandla. Så det vart ingen träning. Får se om jag går ut och springer på kvällen istället.

Dagens mat:

Frukost: Lätt kvarg med hallon och funlight, en halv avokado med skiva kalkon.
Mellis: Jordgubbar
Lunch: Halv avokado med två skivor kalkon, sallad.
Middag: Kvarg med hallon.